вівторок, 12 травня 2015 р.

Як скинути ? кг на біговій доріжці

       
       Тренування на біговій доріжці надає оздоровчий вплив на весь організм: ваш тиск нормалізується, поліпшується робота серцево-судинної і дихальної систем, зміцнюються кістки. Таке навантаження розвиває витривалість. Ви насичуєте киснем всю кровоносну систему, підвищуючи тонус м'язів. І все це крім жироспалюючого ефекту. В середньому витрата калорій на біговій доріжці становить 600-700 ккал / год. Цей показник може варіюватися залежно від інтенсивності вашої тренування.

       Цифра в даному випадку вельми умовна: за три місяці можна скинути і один, і вісім кілограм, але залежно від початкової ваги (дуже повні люди худнуть значно швидше), харчування і кількості тренувань. Бігова доріжка пропонує два шляхи до стрункої фігури.

       Перший - довгі, 40-60 хвилин тренування в помірному темпі. Легкий біг або ходьба, яка більше підходить грубеньким людям:), можна практикувати хоч щодня або навіть двічі на добу. Для м'язів це не настільки серйозне навантаження, щоб після неї був потрібний день відпочинку.

       Другий спосіб - інтервальні тренування. Інтервали тут будуть іншими, ніж при швидкісній підготовці. Спробуйте почати з однохвилинних прискорень, чергуючи їх з трихвилинним відпочинком - бігом в помірному темпі. Завдання можна поступово ускладнювати, збільшуючи швидкісні інтервали і зменшуючи час відновлення. Важливо не перевтомлюватися. Оскільки інтервальні тренування можуть призвести до перетренованості, потрібно чергувати їх з іншими тренуваннями.

Немає коментарів:

Дописати коментар