четвер, 23 квітня 2015 р.

Тренування з власною вагою розвиває корисні практичні навички


       Послідовне тренування - це абсолютно функціональний тренінг. Одна з причин, чому тренування з власною вагою є таким популярним в тюрмах, - розвиток самого необхідного для виживання навику - швидкої реакції. Звичайні показуха і хвастощі можуть бути прийнятні в нічному клубі, але не у в'язниці, де вкрай важливо вміти володіти собою і своїм тілом.

       У природних умовах людині було не до штанг і гантелей. Вона була стурбована розвитком тих силових навичок, які допомагали б їй у виконанні щоденних завдань - тікати, битися чи перетягувати важку здобич. Він тренував ноги, щоб швидше бігати, і торс і руки, щоб битися з ворогами.

       На жаль, сучасні бодібілдери не усвідомлюють цього. Насамперед вони тренуються з штучними противагами. Це, може бути, і непогано, але такий підхід компрометує головний принцип атлетизму - переміщення самого себе. Я зустрічав масивних хлопців, які легко віджимають більше 200 кг, але при цьому при підйомі по сходах у них з'являється задишка. Я також знав одного паверліфтера, який міг віджати від лави 180 кг, але при цьому не міг розчесати волосся на голові через незбалансований і неприродньо накачаний торс.

       Тренуючись з власною вагою, ви уникнете такого роду проблем як переміщення свого тіла, бо рух - це фундамент вашої системи. Таке тренування гарантовано допоможе вам розвинути силу, незалежно від того, як далеко ви просунетеся в освоєнні вправ. Більше того, ви легко станете швидким і спритним, оскільки ваші м'язи будуть натреновані для поліпшення координації свого власного тіла, а не якихось сторонніх предметів.

Немає коментарів:

Дописати коментар