четвер, 23 квітня 2015 р.

Тренування з власною вагою нормалізує і врівноважує рівень жиру в організмі


       Як правило, бодібілдинг сприяє накопиченню жиру. Забудьте про рельєфні м'язи спортсменів з модних журналів. Більшість бодібілдерів виглядають зовсім не так, як на картинці. Таким фотографіям передують місяці жорстких тренувань і нездорової дієти. Поза сезоном спортсмени набирають вагу - по 10-15, а то й більше кілограмів жиру. І це, між іншим, стосується атлетів високого рангу. Середній культурист виявляється в набагато більш невигідній ситуації. Журнали хвалять протеїни, які повинні становити більшу частину дієти спортсмена (абсолютно безпардонний метод впарити спеціальне харчування), і в результаті він поглинає величезну кількість їжі, що сприяє зростанню м'язової маси. Так як більшість любителів культуризму не вживають стероїди, їх метаболізм виявляється недостатнім для переробки такого кількість калорій і перетворення їх в паливо для м'язів. Результат - спортсмени просто перегодовують свій організм і пухнуть, особливо коли починають серйозно займатися бодібілдінгом.

       Важка атлетика і переїдання йдуть рука об руку. Перед початком жорсткого тренування атлети переконують себе в тому, що їх результат безпосередньо залежить від кількості з'їденої їжі. Більше того, все з'їдене неодмінно має перетворитися на м'язи. А після тренування вони відчувають себе вкрай виснаженими, і їх апетит ще більше зростає.

       Коли ж спортсмени починають серйозно тренуватися за методикою послідовної гімнастики, відбувається зворотне. Якщо зайва вага і бодібілдинг - друзі навіки, то ожиріння і гімнастика - закляті вороги. Якщо ваша мета - жим з нахилу з 180 кг, ви можете з'їсти скільки завгодно і, ймовірно, досягнете мети, навіть заплив непривабливим жирком. Однак вам навряд чи вдасться виконати ідеальні підтягування на одній руці, безконтрольно поглинаючи величезні кількості їжі. Нікому не вдавалося досягти найвищої майстерності в послідовній гімнастики без помірного харчування.

       Послідовна гімнастика - мистецтво маніпулювання своїм тілом у просторі. Чим більше у вашому тілі жиру, тим складніше вам керувати ним. Як тільки ви почнете регулярно займатися послідовної гімнастикою, ви помітите: чим легше тіло, тим легше тренування. Гімнастика регулює апетит і автоматично змінює смакові звички. І це доведено. Хлопці, регулярно піднімають самих себе, природно скидають жир. Спробуйте - і переконайтеся самі.

Немає коментарів:

Дописати коментар